Verkeer en vervoer
                                       

Door de toenemende mobiliteit wordt het op de wegen almaar drukker. Er is steeds meer behoefte aan slimme en schone mobiliteitsoplossingen voor personen, goederen en diensten. Kennisteam Verkeer en Vervoer biedt de sector kennis, instrumenten en tools om met mobiliteitsvraagstukken aan de slag te gaan.

Als kenniswerker ben je actief in ons netwerk om vroegtijdig kennisvragen te signaleren die vanuit CROW vertaald kunnen worden naar producten en diensten. Dit doe je onder andere door werkgroepen met onze stakeholders en klanten voor te zitten, presentaties en workshops te geven en soms als docent op te treden. Daarnaast werk je in een van onze kennisteams mee aan slimme en praktische oplossingen voor deze vraagstukken over de inrichting van Nederland. Oplossingen en richtlijnen waar de praktijk naar uitkijkt!


Onze collega's aan het woord
"Ik houd me bezig met het ontwikkelen van aanbevelingen en richtlijnen voor de fietsinfrastructuur in Nederland. Het ontwikkelen van kennis waar behoefte aan is en het contact met het brede netwerk waarmee je samenwerkt, maakt het werken leuk."

Mark van Gurp, Kenniswerker "'Als kenniswerker bij Team Verkeer en Vervoer werk ik aan het Bestuursakkoord zero-emissie busververvoer en de OV-Klantenbarometer.

Het geeft mij een trots gevoel als ik zie dat een ov-autoriteit onze ontwikkelde kennis kan toepassen in de praktijk. Daar doe je het toch voor!" 

Jacobien ter Haar-Klein Lenderink, Kenniswerker