Staf en ondersteuning

CROW wil nu én in de toekomst hét kennisplatform van Nederland zijn op het gebied van infrastructuur, openbare ruimte, verkeer en vervoer, aanbesteden en contracteren. Om de kennis die wij ontwikkelen op de juiste manier bij onze gebruikers te krijgen en hen te ondersteunen in de toepassing hiervan hebben wij dagelijks vele professionals aan het werk. Zij zijn werkzaam in team Connectie en team Kennisverspreiding.

Al onze teams en de directie worden ondersteund door het Bedrijfsbureau, Team HR en Team  
Digitale Innovatie. Vind jij het leuk om aan een van deze teams jouw bijdrage te leveren?
Dan is werken bij CROW wellicht iets voor jou!  


Onze collega's aan het woord"Als educatief uitgever zorg ik ervoor dat de kennis die CROW ontwikkelt, door onze gebruikers toegepast kan worden in de praktijk. Het is creatief, en uitdagend. Want hoe zorg je er nu voor dat al die nieuwe kennis, ook echt toegepast gaat worden?"

Marij van Ewijk,  Educatief uitgever"Ik houd me bezig met het verspreiden van alle kennis die er binnen CROW is via diverse online kanalen. Werken bij CROW is voor mij leuk omdat geen enkele dag hetzelfde is. Ik werk aan veel verschillende projecten met diverse collega’s en elke dag leer ik van deze collega’s wel weer wat nieuws."

Sam Reijnen, Online marketeer