Talentprogramma Jelmer


Binnen CROW staan wij altijd open voor jong talent! Als business partner van het Jelmer Impact Programma bieden wij de young professionals van Jelmer de mogelijkheid om minimaal één jaar bij CROW te werken en gelijktijdig door het Jelmer Impact Programma bezig te zijn met hun persoonlijke ontwikkeling. Zo helpen wij hen om relevante en interessante werkervaring op te doen binnen onze organisatie én profiteren wij van vernieuwende ideeën en perspectieven!  
 
Meer informatie over het Jelmer Impact Programma vind je op de website van Jelmer
 
Wij nodigen jong talent daarnaast ook uit voor een open sollicitatie!  
 


Aan het woord"Binnen CROW ben ik werkzaam in diverse projecten zoals de Toolkit Verkeerseducatie, de Kennisnetwerken Parkeren, Mobiliteitshubs en Toegankelijkheid en Klimaatadaptatie voor de assetmanagers van provinciale overheden.

Mijn dag is vaak heel divers! Ik krijg vrijheid om zelf dingen te ontdekken en tegelijkertijd ook veel verantwoordelijkheid vanuit mijn projectleider en het project dat ik nu zelf draai. "  

Femke Mathijssen, Kenniswerker"Ik ben betrokken bij een aantal platformen die we vanuit CROW (mede)faciliteren, zoals het Platform Bruggen en het Infra Innovatie Netwerk. Hierin zorg ik er samen met mijn collega’s voor dat het kernteam bij elkaar komt, de werkgroepen lopen en dat we zichtbaar zijn voor iedereen in de sector. 

Ik vind het samenwerken met allerlei verschillende partijen heel tof. Zo spreek ik steeds weer nieuwe mensen waardoor mijn weken nooit saai zijn!"

Elna Minderman, Kenniswerker