Stage en afstuderen

Op zoek naar een stageplek met impact? 

Wil jij ervaren hoe het is om te werken bij een kennisgedreven en maatschappelijke organisatie? Kom dan stage lopen bij CROW!
Met een stage bij CROW krijg je de kans om jouw talenten te ontwikkelen, te leren én een mooi netwerk op te bouwen in ons vakgebied.

Je kunt bij ons stage lopen binnen een van de kennisteams op het gebied van infrastructuur, openbare ruimte, verkeer en vervoer, aanbesteden en contracteren óf bij de ondersteunende afdelingen binnen CROW. Bij de ondersteunende afdelingen kun je denken aan marketing, communicatie, educatie en kennisverspreiding.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw vakgebied of ben je op zoek naar een samenwerking tussen uw school of studievereniging (HBO/WO) en CROW? Dan kun je altijd contact opnemen met Hilde ten Have via werkenbijcrow@crow.nl.

 

 


Wie zoeken we?

Word je enthousiast van de inhoud en deins je niet terug voor het onderhouden van contact met opdrachtgevers, andere professionals en gebruikers? Dan is een plek binnen een van onze kennisteams wellicht wat voor jou!
Gaat jouw hart sneller kloppen van het vertalen van kennis naar praktische opleidingen, mooie teksten voor onze websites of het organiseren van een kennisevent? Dan kan een stage binnen een van onze ondersteunende afdelingen bij je passen.

Voor al onze afdelingen geldt dat we op zoek zijn naar betrokken, enthousiaste en klantvriendelijke collega’s. Het is belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken en we verwachten een afgebakende opdracht voor jouw stage.

Wat kun je van ons verwachten?

CROW is een professionele maar informele organisatie. We betrekken graag jonge professionals in ons werk en je mag als stagiair of afstudeerder dan ook een betrokken begeleider vanuit ons verwachten. Daarnaast kunnen we je de volgende zaken bieden:

  • Een werkplek met bijbehorende faciliteiten op het hoofdkantoor in Ede.
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan relevante congressen en vakbeurzen die in de stageperiode plaatsvinden.
  • De mogelijkheid om samen te werken met professionals uit het vakgebied.
  • Goede bereikbaarheid met openbaar vervoer, station Ede Wageningen ligt vlakbij!
  • Een stagevergoeding van €600 per maand op basis van 40 uur per week.

En last maar zeker niet least: een fijne organisatie met een actieve jongerenclub.

Onderwerp

Mocht je zelf een stage- of afstudeeronderwerp hebben dan horen wij dat graag van je. Wij kunnen ook met je meedenken. 
Zo hebben wij bijvoorbeeld binnen team Fiets & Voetganger al verschillende stageonderwerpen opgeschreven. Wil je hier meer informatie over, mail dan naar werkenbijcrow@crow.nl 

Heb je interesse?

Heb je belangstelling voor een stage- of afstudeerplaats? Stuur een mail naar werkenbijcrow@crow.nl. Stuur daarbij de volgende zaken mee:

  • je CV
  • een beschrijving van je studie en stage- of afstudeeronderwerp
  • de stageperiode
  • de invulling van de stage: wil je fulltime op kantoor CROW werken, of gaat het om begeleiding op afstand?
  • de ingeschatte begeleidingstijd van de stagebegeleider

 


Aan het woord
"Het stagelopen bij CROW is een leuke ervaring: collega's staan open voor jouw ideeën, maar denken zelf ook graag mee en helpen waar ze kunnen. Hierdoor voelt CROW als een open, toegankelijke en gezellige organisatie." 

Lisanne Vinke, Stagiair