Over ons

De praktische kennis van CROW is direct toepasbaar. In onderstaande video nemen we je mee in de wereld van CROW. Ontdek hoe we samen met onze partners en de sector werken aan een veilige en duurzame fysieke leefomgeving, met een focus op infrastructuur en mobiliteit. Dit doen we voor zowel de huidige als toekomstige generaties.

 

 

 

 

De impact van onze kennis
Of je nu onderweg bent naar je werk, school, of terug naar huis, iedere Nederlander merkt dagelijks de impact van ons werk. Bij CROW ontwikkelen we kennis over infrastructuur en mobiliteit in de fysieke leefomgeving. We bieden praktische oplossingen die direct toepasbaar zijn in de praktijk. Die kennis is beschikbaar via de online kennisbank, in richtlijnen en handreikingen. We bevorderen de toepasbaarheid met een palet aan cursussen en opleidingen om de kennis direct toe te kunnen passen.  

Omdat deze kennis door de hele sector wordt toegepast kan je je steeds duurzamer verplaatsen, is de openbare ruimte voor iedereen toegankelijk en verlopen aanbestedingstrajecten efficiënter. Samen zijn wij de drijvende kracht achter een duurzame inrichting van de fysieke leefomgeving van Nederland, zodat iedereen veilig en tevreden op weg kan.  


Locaties
Wij werken vanuit ons kantoorpand aan het Horaplantsoen in Ede, midden in de bossen.
Daarnaast hebben wij een tweede kantoor vlakbij station Utrecht Centraal.
 

Contact

Voor al je vragen over werken bij CROW mail naar Werkenbijcrow@CROW.nl.